Krisztik Judit

   
 

Berettyóújfaluban születtem 1991. szeptember 9-én.

Zenei pályafutásomat 8 éves koromban kezdtem, mikor beírattak zongorázni a zeneiskolába. Körülbelül 6 évig tanultam elsajátítani eme csöppet sem könnyű hangszer csínnyát-bínnyát. Közben fuvolázni is elkezdtem,de egy napon magával ragadott a dobolás kultúrája és eldöntöttem ebben az évben ütő szakra (is) beiratkozom. Már az évnyitón, mikor beléptem az ütő terembe, tudtam, hogy megtaláltam a nekem való hangszert. Ezek után kitörő lelkesedéssel jártam óráról-órára, majd Emil bácsi a kamara zenekarba is elhívott, amiből később megalakult az ATARU TAIKO. Azóta is a dobok bűvöletében élek és a japán kultúra iránt is egyre jobban érdeklődöm.

Jelenleg a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Közigazgatás-tudományi karán tanulok. A tanulás mellett nem sok szabad időm van, de ha mégis akad egy kevés akkor a doboláson kívül legtöbbször a barátaimmal vagyok, vagy kikapcsolódásként megnézek néhány sorozatot, többek közt animéket. Olvasni is szeretek.

A zenekarban a dobolás élményén kívül a társaság a másik legfontosabb dolog, amiért szeretek járni. A közös utazások és fellépések maradandó élmények számomra. A próbákat is megemlíteném, hiszen általában a kemény munka mellett fontos szerepet kap a szórakozás! :)

Megtiszteltetésnek érzem, hogy egy ilyen zenekarban játszhatom. Sok motivációt és életerőt ad a közös zenélés. A sok erőfeszítés pedig megtérül amikor a színpadon állva a közönség szeretetét érezhetem!

 
   
 
  vissza
 

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 


Az oldalt készítette: hangrafik stúdió
Állandó sponzorunk: